آیرودینامیک ترین خودروهای چینی را بشناسید
طوفان اژدها منتشر شده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۳۹
آیرودینامیک ترین خودروهای چینی جهان

چینی‌ها به سرعت پیشرفت کردند و اکنون برخی از آیرودینامیک‌ترین خودروهای الکتریکی جهان را تولید می‌کنند. در این مقاله به معرفی این محصولات جالب توجه می‌پردازیم.

به گزارش خودروم، ظاهراً چینی‌ها راه کاهش ضریب مقاومت در برابر هوا را کشف کردند. در واقع به نظر می‌رسد که خودروسازان چینی فعلاً به موضوع ضریب درگ آیرودینامیکی در محصولات خود توجه زیادی نشان می‌دهند. چیزی که بارزترین نمونه آن را می‌توان در خودروهای برقی چینی دید. جاه‌طلبی بزرگی که چینی‌ها را حتی بدون اعلام رسمی ثبت رکوردهای آیرودینامیک به رتبه یک خودروسازی در این زمینه تبدیل می‌کند. به همین خاطر هم سلاطین سابق آیرودینامیک جهان یعنی مرسدس، تسلا و یا فولکس واگن، دشمنانی جدید به نان یانگ وانگ، آیون یا شیائومی دارند. پس بهتر است که آیرودینامیک ترین خودروهای چینی جهان را بشناسید و از دست کم گرفتن چینی‌ها پرهیز کنیم.

یانگ وانگ U7

سدان جالب توجه یانگ وانگ U7 پادشاه آیرودینامیک در بین خودروهای چینی است. این محصول توسط برند یانگ وانگ به عنوان زیر مجموع لوکس خودروسازی BYD ساخته می‌شود. مدل U۷ در ژانویه ۲۰۲۴ رسماً معرفی شد و ضریب آیرودینامیک آن تنها ۰,۱۹۵ است. با این رقم سدان برقی چینی به راحتی از سد رقبای سر سختی همچون مرسدس بنز EQS، تسلا مدل S و نیو ET7 با ضریب‌های ۰,۲۰ و ۰,۲۰۸ عبور می‌کند.

یانگ وانگ U7

شکل سپر، دستگیره‌های مخفی و سایر ظرافت‌های طراحی به یانگ وانگ U7 با طول ۵,۲۶ متر کمک می‌کند که آیرودینامیکی ایده‌آل داشته باشد. خودرویی که با یکبار شارژ ۸۰۰ کیلومتر مسافت را طی خواهد کرد. چهار موتور الکتریکی با مجموع قدرت ۱۳۰۵ اسب بخار و یک باتری ۱۳۵,۵ کیلووات ساعتی شما را در این خودروی قدرتمند همراهی می‌کنند.

شیائومی SU7

شیائومی SU7

خودروی شیائومی SU7 نیز با ضریب درگ ۰,۱۹۵ همچون مدل U7 یانگ وانگ، یکی از بهترین خودروی چینی از نظر آیرودینامیک است. اولین خودروی غول ساخت تلفن‌های همراه چینی، سدانی با طول کمتر از پنج متر و با قدرتی معادل با ۶۷۳ اسب بخار است. قیمت این خودرو هنوز مشخص نیست. باتری ۱۰۱ کیلووات ساعتی SU7 توسط CATL ساخته می‌شود و شعاع پیمایش آن ۸۰۰ کیلومتر است. ضریب درگ این خودرو توسط شیائومی اعلام می‌شود و تاکنون نهاد مستقلی به ارزیابی این مورد نپرداخته است.

آیون هایپر GT

آیون هایپر SSR

چینی‌ها مقاومت در برابر هوا را به چالش می‌کشند. آیون هایپر GT به عنوان خودرویی چهار در ضریب درگ ۰,۱۹۷ را به خود اختصاص می‌دهد. نکته عجیب در رابطه با این خودرو، باز شدن درهای جلو به شیوه سوپر اسپرت‌ها است. قدرتمندترین نسخه این خودرو یک موتور الکتریکی با قدرت ۳۴۰ اسب بخار قدرت دارد. باتری ۸۰ کیلووات ساعتی آن نیز شعاع پیمایش هایپر GT را به ۷۱۰ کیلومتر می‌رساند.

جیلی گلکسی E8

جیلی گلکسی E8

سدان جیلی گلکسی E8 خودرویی چینی و متفاوت نسبت به سایر محصولات موجود در لیست ما است. این خودرو با ضریب درگ ۰,۱۹۹ نسبت به تمام خودروهای اروپایی و آمریکایی جایگاه بهتری دارد. سقف قوس‌دار کاپوت بلند، دستگیره در مخفی و رینگ‌های آیرودینامیک از ویژگی‌های این سدان پنج متری هستند. باتری این خودروی برقی ۷۵,۶ کیلووت ساعت ظرفیت دارد. شعاع پیمایش با یکبار شارژ ۶۲۰ کیلومتر است. نسخه دو موتور و AWD گلکسی E8 قدرتی ۶۴۶ اسب بخاریدارد.

لوکسید S7

لوکسید S7

این خودرو توسط هواوی و چری توسعه می‌یابد. ضریب درگ لوکسید S7 معادل با ۰,۲۰۳ بوده و این رقم حتی بهتر از هیوندای آیونیک ۶ با ضریب درگ ۰,۲۱ است. این سدان ۴,۹۷ کتر طول دارد. دو موتور الکتریکی آن مجموعاً قدرتی معادل ۴۹۶ اسب بخار تولید می‌کنند. باتری این خودرو ۸۲ کیلووات ساعت ظرفیت دارد و شعاع پیمایش آن با یکبار شارژ معادل با ۶۳۰ کیلومتر خواهد بود. پس از لوکسید S7 باید به نیو ET7 با ضریب درگ ۰,۲۰۸ اشاره نمود.

ثبت دیدگاه

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.