هونگچی E-QM5 به ایران می آید
احتمالاً به عنوان تاکسی! منتشر شده در ۰۱ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۰۰
هونگچی E-QM5

ظاهراً گروه بهمن بدنبال واردات سدان الکتریکی هونگچی E-QM5 به ایران است. به همین بهانه در این محتوا نگاهی به ویزگی‌ها و مشخصات این خودروی چینی می‌اندازیم.

به گزارش خودروم، براساس اطلاعات ما از منابع موجود شرکت بهمن موتور بدنبال حضور هونگچی E-QM5 در ایران است. به همین مناسبت هم خودروی مزبور در شوروم بی ام کارز حضور دارد. پیش از این هم گروه بهمن خبر از واردات سدان H5 به عنوان یکی دیگر از محصولات نیمه لوکس برند هونگچی داد. ظاهراً این تصمیم بهمن موتور با تأکید وزیر صمت مبنی بر استفاده از خودروهای برقی، رنگ و بویی تازه به خود گرفته است. زیرا براساس آنچه منابع نزدیک به گروه بهمن می‌گویند؛ این شرکت خودروی مزبور را به عنوان تاکسی وارد بازار می‌کند. حالا در ادامه کمی بیشتر با این خودرو آشنا می‌شویم.

درباره هونگچی چه می‌دانید؟

پیش از هر چیز باید اطلاعات خود در رابطه با تاریخ هونگچی تکمیل کنید. به همین منظور هم ما متنی را به شکل جداگانه درباره این برند چینی آماده کرده‌ایم. اما به طور خلاصه باید گفت که همزمان با تأسیس فاو در سال 1953، برند هونگچی هم متولد شد. این زیر مجموعه لوکس کاملاً بر آرمان‌های حذب کومنیست و دیدگاه‌های مائو شکل گرفته و رنگ بوی نشان قرمز رنگ آن خبر از اندیشه‌های مائو دارند. تا همین چند سال پیش افراد نزدیک به دولت چین و حذب کمونیست قادر به خریداری محصولات هونگچی بودند. همین مسئله هم بارها این برند را تا مرز نابودی کشاند. اما با آغاز دهه 2000 و اخیراً نیز به خاطر تغییر رویکرد مدیران فاو، هونگچی دوباره جان گرفته و حالا چندین محصول خاص را به عنوان رولز رویس چین تولید می‌کند.

معرفی هونگچی E-QM5

این خودرو در سال 2021 با معرفی در نمایشگاه بین المللی خودروهای انرژی جدید و حمل نقل هوشمند هایکو رسماً وارد بازار چین شد. هونگچی E-QM5 براساس پلتفرم مدل H5 این برند و با همکاری مشترک هلدینگ بزرگ و ترابری DiDi توسعه یافت. این مشارکت نشان می‌دهد که اصولاً این خودرو به منطور حمل و نقل عمومی در مکان‌های خاص از جمله بنادر و فرودگاه‌ها ساخته می‌شود. در هر حال رقبای این خودرو از نظر سایز و کلاس سدان‌های پیشتازی مانند تسلا مدل 3 یا بی وای دی سیل هستند. هر دو خودروی مزبور از نظر آمار فروش فاصله بسیار زیادی با محصول هونگچی دارند.

طراحی هونگچی E-QM5

هونگچی E-QM5

طراحی این خودرو هم جای بحث زیادی دارد. چراغ‌هایی عجیب و خطوط خاط روی بدنه بسیار قابل توجه هستند. اما در مجموع باید گفت که این طراحی زیبا بوده و خوشبختانه ما شاهد کپی برداری از محصولات برندهای لوکس اروپایی یا آمریکایی نیستیم. طول، عرض و ارتفاع به ترتیب 5,040، 1,910 و 1,569 میلی متر بوده و فاصله بین دو محور 2,990 میلی‌متر است. همچنین فواصل عرضی میان چرخ‌ها نیز 1,630 میلی‌متر بوده و زوایای ورود و خروج به ترتیب 14 و 18 درجه عنوان می‌شود. وزن خالص بسته به مدل انتخابی 1,800، 1,810، 1,870 یا 1,900 کیلوگرم خواهد بود. ظرفیت صندوق عقب نیز 433 لیتر است.

درون هونگچی E-QM5 چه شکلی است؟

کابین هونگچی E-QM5

طراحی کابین این خودرو برخلاف ظاهر بدنه آن بسیار ساده است. همین سادگی را باید مورد ستایش قرار داد. چون در حال حاضر خودروسازان چینی خود را مشغول طرح‌های عجیب و غریب مبتنی بر سه مانیتور بر روی داشبورد نموده و عملاً سرگیجه را برای مشتریان خود به ارمغان می‌آورند. ولی در هونگچی E-QM5 همه چیز درست و دقیقاً سر جای خود قرار گرفته و سرنشیان از کابین بزرگ، جادار و راحت این خودرو لذت خواهند برد.

امکانات هونگچی E-QM5 چیست؟

کابین هونگچی E-QM5

از نظر امکانات این خودرو در بهترین نسخه خود دارای سامانه سنجش فشار باد تایرها، چهار کیسه هوا، ترمز فعال، هشدار برخورد با رو برو، سامانه کنترل پایداری، سیستم‌های کمکی ترمز و… است. همچنین باید به دوربین 360 درجه، کروز کنترل، جلو آمپر دیجیتالی، سنسور باران، سامانه کنترلی مبتنی بر تشخیص صدا، تهویه مطبوع اتوماتیک، فیلتر PM2.5 هوای کابین و… اشاره نمود. ولی متاسفانه خبری از شارژر بی سیم تلفن همراه، کروز کنترل تطبیقی، سامانه نگهدارنده خودرو در خط حرکتی و… نیست.

مشخصات فنی هونگچی E-QM5

موتور برقی هونگچی E-QM5

در حال حاضر هونگچی این محصول را در پنج نسخه گوناگون با ویژگی‌های فنی متفاوت عرضه می‌کند. براساس قدرت اسب بخار ما با دو موتور الکتریکی 187 و 134 اسب بخاری مواجه هستیم. گشتاور نیز به ترتیب 320 و 260 نیوتن متر خواهد بود. مصرف انرژی به ازای پیمایش هر 100 کیلومتر مسافت نیز 13,2 و 13,5 کیلووات ساعت است. از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می‌شود؛ ولی امکان تعویض باتری وجود ندارد. باتری‌ها نیز توسط CATL، بی وای دی یا جیانگ سو تایمز تأمین می‌شوند. شعاع پیمایش الکتریکی براساس استاندارد NEDC و ظرفیت باتری 74,9، 82، 56 یا 54 کیلووات ساعت معادل با 605 یا 431 کیلومتر است. حداکثر سرعت 160 یا 130 کیلومتر عنوان می‌شود.

قیمت محصول برقی بهمن موتور

درباره قیمت این خودرو در ایران فعلاً نمی‌توان نظر خاصی را مطرح نمود. ولی با توجه به ارقام موجود برای این خودرو در منابع چینی، نباید انتظار معجزه داشته باشیم. چون در حال حاضر قیمت هونگچی E-QM5 در بازار چین بین 30 تا 40 هزار دلار آمریکا است. این رقم بسیار بالا احتمال عرضه نسخه فول آپشن این محصول در ایران را منتفی می‌کند. از طرفی باید منتظر اعمال تعرفه‌های خاص گمرک برای یک خودروی کاملاً برقی باشیم که این موضوع قیمت E-QM5 را متعادل خواهد کرد.

ثبت دیدگاه

لطفا جهت پاسخ دهی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده نمایید.