
تراکتور مسی فرگوسن سری 8700 یکی از پیشرفتهترین ماشین آلات کشاورزی جهان بوده و کارایی بسیار بالایی دارد.
به گزارش خودروم، تراکتور فرگوسن MF 8700 S جدیدترین ساخته کمپانی نامدار مسی فرگوسن (Massey Ferguson) به عنوان یکی از تولیدکنندگان ماشین آلات کشاورزی آمریکایی مستقر در جوریا است. این شرکت در سال 1847 میلادی تاسیس شده و تقریباً در تمام نقاط جهان و همچنین ایران شناخته شده است. زیرا سالها پیش تراکتورهای فرگوسن زمینهای کشاورزی ما را شکافته و ابزاری کارآمد در فرایند تولید غله و سایر مواد غذایی شدند.

اکنون فرگوسن MF 8700 S دوباره نظر کشاورزان ایرانی را جلب کرده است. ولی افسوس که امکان به کارگیری و واردات چنین تراکتور قدرتمندی به کشور غیرممکن است. البته اگر شرایط هم برای واردات محصولات فرگوسن فراهم بود؛ کشاورزان ایرانی قادر به تهیه آنها نبودند. در واقع در شرایط کنونی به دلیل کمبود عرضه و سایر مشکلات اقتصادی، تعداد اندکی از کشاورزان قادر به تهیه تراکتور هستند.

در هر حال سری جدید فرگوسن MF 8700 S برای کشاورزانی طراحی شده که بدنبال قدرت بالا، کارایی فراوان و یک کشت و کار بی نقص هستند. این تراکتور غول پیکر با استایل قابل توجه خود در نگاه اول ما را مجذوب میکند. لوگوی متشکل از سه مثلث مسی فرگوسن در پیشانی این تراکتور نمادی از قدرت، طراحی و کیفیت مهندسی سطح بالای فرگوسن است.

تراکتور سری جدید فرگوسن MF 8700 S در شش مدل به تولید میرسد و از 270 تا 400 اسب بخار (بسته به مدل انتخابی) قدرت دارد. گیربکس این خودروی فلاحتی از نوع Dyna-VT متغیر پیوسته است. حداکثر سرعت 50 کیلومتر بوده و این تراکتور از سیستم تعلیق 3 نقطهای پنوماتیک برخوردار است. از توزیع کننده الکتریکی CCLS در محور جلو با سرعت 205 لیتر در دقیقه استفاده میشود. وزن این تراکتور هم 10,800 کیلوگرم بوده و بدون هیچ مشکی همچون یک اسب کاری برای شخم زدن و انجام عملیاتهای سنگین آماده است.

مهندسین فرگوسن برای آنکه بتوان به مدت طولانی از تراکتور MF 8700 S کار کشید؛ مخازن سوخت و اد بلو آن را بزرگتر طراحی کردهاند. همچنین اکسل جدید و سنگین جلو به راحتی چرخهای این بخش را کنترل کرده و تراکم را کاهش میدهد. این نشان دهنده مهندسی هوشمند با تمرکز بر انرژی اقتصاد و اکولوژی است.

مصرف سوخت بخش بزرگی از هزینههای جاری یک تراکتور را شامل شده و به همین خاطر علاوه بر تعهد زیست محیطی، باید به شکل موثری میزان مصرف سوخت را برای بهبود کسب و کارهای این چنینی کاهش داد. لذا مهندسان فرگوسن از شرکت مالک این برند یعنی آگکو کمک خواسته و یک موتور برق را در این خودرو قرار دادهاند که به شکل قابل توجهی در مواقع نیاز فعال شده و منجر به کاهش مصرف سوخت خواهد شد.

در کنار موتور 8.4 لیتری و شش سیلندر این تراکتور غول پیکر از سیستمهای SCR، EGR و DOC استفاده میشود. حجم مخزن سوخت و اد بلو تراکتور MF 8700 S نیز به ترتیب 630 و 60 لیتر است. از ویژگیهای این خودروی فلاحتی باید به سیستم مدیریت دینامیکی تراکتور یا DTM اشاره کرد. این سامانه به گیربکس متصل بوده و به شکل خودکار سرعت موتورو عملکرد گیربکس را کنترل میکند و در مواقع ضروری دور موتور را بدون کاهش قدرت کنترل خواهد کرد.
کابین این تراکتور از نوع پانورما با طراحی هدفمند، ابزارهای کنترلی دقیق و نظارت بصری کامل است. اهرمها و موارد کنترلی در سمت راستن راننده قرار دارند. کابین چهار ستون دارد و درب عریض شیشهای و پلههای قابل دسترسی عالی میزبان راننده است. صندلی بسیار راحت بوده و با توجه به تعلیق چهار نقطهای آن باید اطمینان داشت که شرایط راننده در کابین همیشه در سطح یکنواخت است.

نمایشگر مرکزی 4 کنترلی دیتاتونیک CCD به همراه مانیتور رنگی 7 اینچی همراه راننده بوده و امکان مشاهده عملکرد و ارتقاء کیفیت فعالیت آن را فراهم میکند. از دیگر امکانات باید به تعلیق کابین نیمه فعال OptiRide Plus، سیستم تهویه مطبوع، آینههای برقی مجهز به گرمکن، سیستم تله متری AGCOMMAND، رادار و سیستم کنترل لغزش، ظرفیت باربری عقب 12 تنی، ظرفیت بالابری 5 تنی در جلو، سیستم کنترل اتصال الکترونیکی ELC، تایرهای عقب با قطر 2,15 متر از نوع میشلن AxioBib 2، دسته کنترلی مولتی پد، سیستم PTO(کنترل سرعت و برای هر دور موتور انتخابی)، دوربینهای 360 درجه و… اشاره کرد.
تراکتور فرگوسن MF 8700 S جدیدترین ساخته کمپانی نامدار مسی فرگوسن (Massey Ferguson) به عنوان یکی از تولیدکنندگان ماشینآلات کشاورزی آمریکایی مستقر در جوریا است.
تراکتور سری جدید فرگوسن MF 8700 S در شش مدل به تولید میرسد و از 270 تا 400 اسب بخار (بسته به مدل انتخابی) قدرت دارد. گیربکس این خودروی فلاحتی از نوع Dyna-VT متغیر پیوسته است.
بسیار عالی است
چیزهایی که بعد ازصدسال به دست ما نخواهد رسید نشان ندهید برای کشاورز ما جز حسرت وآرزوی محال چیزی ندارد تراکتورهای ۱۹۵۰هنوز داریم کافی است ،درد مارا تازه نکنید یکسال دیگه شاید هم اکنون ترکیه با اون سوخت گران مملو از این مدل تراکتور میشه مارا چه به تکنولوژی جهان سومی بودن عشق است.
به کشاورزان ایران تراکتور عهد بوقی فرگوسن که جفتش کردن هم نمیدن و کشاورز نمیتواند اینا رو هم بگیره چه برسه به تراکتور آمریکایی.
فقط با دیدن این چیزا حالمون خراب میشه کسانی که با تراکتور رومانی و فرگوسن خودمون تو سرما شخم زدن میفهمن همه کمر درد و بیماری دارن کی به فکر مردم طبقه پایین تو این کشور، هنر کنن یه کابین بندازن رو تراکتور که صد و پنجاه ملیون قیمتشه
تومملکت ما هرچیزی رو باید حسرتش خورد. چه ادوات کشاورزی چه خودرو سواری سبک وسنگین وچه لوازم خانگی. کلا ما ا دنیا قعریم وفقط چینی وچین داریم. آدم ازخودش هم بدش میاد که تو این مملکت هست
من بعنوان کشاورز تا الان قادر به خرید تراکتور نیستم و تنها کسی که حق کشاورز را خورده هم سازمان جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی هستند که بجای حذف دلال حق کشاورز خور اون وسط میارن تا کسانی که امثال ما کشاورزان هستند همیشه در حضرت خرید تراکتور در حسرت باشند .شرکتهای سازنده که پشتشون گرمه و هر یک ماه افزایش قیمت دارن هیچکس هم چیزی بشون نمیگه تا شاهد نابودی کشاورزی باشیم
شما میفرمائید شرکت امریکایی،قبلا وقتی وارد و مونتاژ می شد ایران از این شرکت میگفتن فرگوسن انگلیس هست؟؟
اگه تاریخچه تاسیس کمپانی مسی فرگوسن رو مطالعه کنید این برند در ابتدای کار توسط فرد انگلیسی در لندن تاسیس میشه اما بعد چند سال توسط فرد آمریکایی خریداری و شرکت مادر به جورجیا آمریکا منتقل وبه سرعت رشد میکنه واکنون در تمام دنیا دارای خط تولید و نمایندگی هس واکنون برندی آمریکایی محسوب میشه .
افسوس که هیچ وقت چنین وسیله هایی به دستمون نمیرسه
ما نفت داریم میخریم 🥲🥲🥲😔
1500 خودمون رو عشقه
فقط حسرت خوردم
کشاورزم و یواش یواش داره از کشاورزی بدم میاد،تراکتور رومانی مدل۵۷ رو هنوز سوار میشیم و میرم شخم و دیکس،توی گرما وسرما،،برای ثبتنام هم جهاد میگه بایستی بالای۵هکتار زمین داشته باشی،،لعنت به این اوضاع،تا کی افسوس بکشیم